llei segona activitat

Tots el partits amb representació al Parlament de Catalunya presenten a la mesa del Parlament la proposició de llei de regulació de la segona activitat d’aplicació als cossos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, al de Mossos d’Esquadra i al de les Policies Locals.

Com recordareu, arran de la predisposició de tots el grups parlamentaris a la Comissió d’Interior el 28 de maig per legislar i solucionar la situació de discriminació de persones amb discapacitat en els nostres cossos, se’ns va demanar una proposta. El text d’aquesta proposta, consistent en una proposició de Llei de segona activitat, per Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat i Policies Locals, es va presentar i entregar a tots els grups parlamentaris durant els dies 17 i 18 de juny, tots van donat recolzament i alguns van manifestat la intenció de fer entrar el text al registre del Parlament.

Doncs bé, finalment han estat tots els partits els que han presentat el text, que en principi s’anava a entrar com a proposició de llei amb lectura única però, finalment, per manca de temps i donat que hi ha coses a modificar, es tramitarà com a procediment ordinari.

Agraïm profundament el consens i el suport demostrat per tots els partits. Ara toca treballar perquè la llei surti endavant.

Proposició de Llei de segona activitat